Тиждень науки в ліцеї: #День_Геометрії

Промайнув Тиждень Науки в ході якого, кожен клас показав свою креативність та винахідливість, адже ліцеїсти - не лише круті математики, але й цікавляться іншими галузями науки.

7-ий клас підготував класний інтерактив: можна було побачити будову організму людини, серця, розгадувати цікавий кросворд.
8-ий провів надзвичайно цікаві хімічні експерименти. І тепер ми знаємо, як зробити штучну кров для яскравої театральної постановки та вулкан в домашніх умовах.
9-А додав у ліцейне життя лірики. Ними був проведений поетичний майстер-клас. Акровірші зацікавили багатьох.
9-Б занурив нас у вражаючий світ фізики! А організатори просто були неперевершеними авторами дійства.
10-ий вразив вишуканими образами мистецтва світової культурної спадщини. Малюнки з чудернацькими образами були загадкою для багатьох. А скласти пазли не всім вдалось одразу.

Ну а ми, 11-класники, приготували різноманітні задачки на побудову та показали наскільки геометрія вишукана та корисна у не повʼязаних з нею завдань.
Класними були не лише Дні проведення, але й копітка підготовка. Ми знаходили матеріали, занурювались в ці наукові знання та намагалися донести іншим ліцеїстам, зробивши завдання цікавими.

А ще, всі запамʼятають, що тиждень науки був не лише пізнавальним, а й солодким, бо щодня організатори «винагороджували» усіх учасників конкурсів цукерочками.
Впевнені, що учням сподобався такий інтерактив, і щиро сподіваємося, що Тиждень Науки теж увійде в традиції нашого ліцею, дивуючи учнів новими цікавими фактами та експериментами!

Фото звіт тижня науки

Дякуємо нашим захисникам!!!

Горецька Дарина, Печененко Ярина, учениці 11 класу

Коментарі

Фонд Выпускников