Тиждень науки в ліцеї: #День_Фізики

16 листопада, у четвер, ми з нашим класом організували свій день на тижні науки. Численні зустрічі, багато ідей та втілень — це все й не тільки було під час підготовки.

Зранку й протягом дня ліцеїсти й вчителі могли написати на дошці свої асоціації з фізикою, і багато з них були по-своєму унікальними та чарівними. Над ними йшов цікавий відеоряд, який ще більше заряджав настроєм фізики. Звісно, це був не єдиний "інтерактив", запланований на цей день.

Кожен клас отримав свою невеличку добірку задач, яку мав розвʼязати задля того, щоб вирішити ребус. На нульовому поверсі розмістили такі собі "мольберти", на яких була цікава інформація про фізиків та майбутнє створене ШІ. Також діяла фотозона, і світлини, зроблені там ,вийшли неперевершені! І, звісно ж, родзинка нашого дня - досліди. Головна мета — показати, що їх легко,за бажанням,можна повторити вдома. Ажіотаж був великий, і попри хвилювання усе пройшло круто. Було цікаво спостерігати за дослідами, вкладаючи частинку кожного з нас в цей день.

Нам хоч і було моментами важко, однак результат та емоції, які ми відчули, створюючи це, того вартують. Дякуємо всім, хто долучився до цієї акції, і кожному, кому сподобався цей івент. Сподіваємось, що ви отримали нове уявлення про фізику. Маємо надію, що в ліцеї буде ще більше цікавих подій, які надихатимуть на нові звершення.

Фото звіт тижня науки

Батрак Маруся, учениця 9-Б

Коментарі

Фонд Выпускников