Тиждень науки в ліцеї: #День_Біології

“Тиждень наук”—надзвичайно цікавий захід у Русанівському ліцеї. Щодня один із класів представляє певну науку. Це всім нам дає можливість глибше зануритися у вивчення предмета, дізнатися багато нового та унікального, а різні форми завдань спонукають усіх нас здружитися.

Наш 7-А обрав таку цікаву науку як біологія. Так як ми наймолодші, то відразу взялися до роботи , щоб гідно виступити перед учнями й викладачами. Класний керівник і вчитель біології, психолог підказали, у якому напрямку краще рухатися. Середа— день нашого дебюту. Ми підготували багато різних питань, загадок, завдань та цікавої інформації. Відповідно до оголошеного дрес-коду одягли речі зеленого кольору: від блідо-зеленого до смарагдового.

Ранок розпочався з біологічної вікторини у вестибюлі ліцею. У кожного ліцеїста була можливість отримати солодку винагороду за правильну відповідь. І знаєте, що цікаво? Вранці було дуже багато охочих отримати солодощі перед початком навчального дня, дехто навіть підходив двічі. А на великій перерві ми в укритті ліцею всі разом розгадували кросворд “Biology” і складали 3-д пазл моделі серця та скелета. Не завадила навіть “повітряна тривога”: весело та продуктивно провели час!

А після уроків, знову ж в укритті, ми організували практичне заняття “Біологія через окуляр мікроскопа”.

Готували власноруч мікропрепарати для дослідження будови клітини рослин, розглядали їх та багато інших під мікроскопом: луску сардини, квітковий пилок, цукор, ніжку саранчі та інші. Час дуже швидко промайнув, і ми, наповнені приємними враженнями від сьогоднішнього дня, поверталися додому. Звичайно, трохи хвилювалися сьогодні, але пишаємося тим, що ми це зробили.

Дякуємо всім за підтримку ! Знову вкотре відчували себе частиною великої родини Русанівського ліцею.

Фото звіт

Дякуємо славним ЗСУ, що бережуть нас!

Ліза Павленко, учениця 7 класу

Коментарі

Фонд Выпускников