Посвята в ліцеїсти – 2023 у День Гідності

У день Гідності та Свободи нас прийняли в ліцейну родину. День, на який чекає кожен без виключення учень, вступаючи до Русанівського ліцею.

Ми так довго чекали цієї події, що й забули про традиційну візитівку класу. Отже, «заздалегідь», аж за день до виступу, ми командою охочих і активних все ж таки підготувались! Кожен сказав щось від себе, а наша талановита Ангеліна виступила з гімнастичним номером.

          Учителі та 11-класники сказали наставницькі слова, побажали сил, наснаги та натхнення. А далі урочиста мить…

           Олександр Анатолійович зачитав клятву ліцеїста, і всі ми, повторюючи важливі вкарбовані в Клятві сентенції, урочисто клялись слідувати сказаним словам. Спільне виконання Гімну ліцею став довершеним ілюстратором нашої єдності. Найцікавіше почалося, коли вчителі продовжили ритуал посвяти кожного обличчя за допомогою яскравих фарб.

          Цей обряд, не оминув і нашу нову вчительку хімії, яка разом з нами цього року починає повноцінне життя у цій великій родині. Ми робили багато фото та насолоджувались моментом. Ну і звісно ми отримали офіційний мерч РЛ, і тепер відомі всьому ліцею, як «ті, які фіолетові».

          Хочу подякувати ліцею за таку чудову традицію, яка ще більш згуртувала наш клас. Далі тільки вперед, до нових перемог! Пишаємось тим, що ми ліцеїсти! Дякую кожному, хто зустрічає нас щодня в Русанівському ліцеї  і робить наше життя таким неймовірним.

Слава ЗСУ!!!

Фото звіт

Лук'яненко Аліна, учениця 8 класу

Коментарі

Фонд Выпускников