День самоврядування в Русанівському ліцеї

"Вчителі – це митці душі.
Вони моделюють не лише розум,
а й серця учнів."
 Гаррі Трумен

2 жовтня, у понеділок, у Русанівському ліцеї був День самоврядування, метою якого було відчути -  «а як це бути вчителем»?  Вирішено було провести всі уроки, тобто стати дублерами наших учителів.  

І ось, почалось… На перший урок зібрались поважні, заклопотані та трішки переживаючі "Викладачі".  Їм вдалося заохотити учнів та цікаво пояснити тему, незважаючи на чималу кількість нюансів, бо хтось поставився до уроку більш відповідально, а хтось менш…

 Бути вчителем - дійсно виснажлива праця, але емоції, які ми отримали того варті. Загалом, це дуже позитивний, захоплюючий і найголовніше - безцінний досвід. Ліцеїстам дуже імпонував такий варіант урізноманітнення буденних занять та  можливість пізнати цей незвичний формат. Сподобалось спостерігати та слухати пояснення вчителів-дублерів, прослідковувати їхню копітку підготовку.

На перервах ми співали чудові пісні та провели невеличкий ярмарок.

Підбиваючи підсумки, ми зрозуміли, що вчителі мають надважливу роль не лише дати знання учням, а ще й допомогти в їхньому духовному розвитку. Дякую учням, які виконали свою вчительську роботу чудово. Нам сподобалось! А ще учнівському активу, за ідею та організацію цієї події. 

 І найголовніше, дякую вчителям, які щодня з нами. Ви - найкращі!

Фото звіт

Слава Україні!

Батрак Маруся, учениця 9-Б класу

Коментарі

Фонд Выпускников