Команда Рл на міських змаганнях

До Дня захисників і захисниць України, у рамках національно-патріотичного виховання  команда Русанівського ліцею м.Києва взяла участь в суперовому заході - змаганнях «МОЛОДИЙ  ПАТРІОТ» (організатори БФ "SuportAzov"  та  ГО " Центурія "), який відбувся 1 жовтня  2023 року. У цьому дійстві брали участь  більш ніж 20 команд.

"Молодий патріот" – це командний дух, змагання та любов до батьківщини; це смак єднання та відчуття дійсних побратимів, що продемонстрували бійці Третьої штурмової бригади, ставши нашими інструкторами. Тактична та медична підготовка – це практичні і конкретні поради від бійців, відпрацювання навиків із усіма членами команди. Дуже круто, що у нас час є такі учасники та організатори, які готові захищати честь і гідність нашої батьківщини!

Цей день ми запам'ятаємо не просто як дату календаря, а як дату наповнену змістом: цінність внеску, що роблять наші захисники і люди надзвичайної сили волі та мужності. Заради нас із вами, заради нашої свободи, з великою любов’ю  до України. Пишаємось кожним!

Учасники змагань чудово провели вихідний день у колі друзів та дізналися багато нового. Цей день запам'ятається нам усім надовго!

Слава Україні!!!

Софія Попова, Юлія Петрук, учениці 9-Б класу та Кулічук Г.М.

Коментарі

Фонд Выпускников