Козацький квест у Русанівському ліцеї

6-го жовтня, завершуючи Тиждень «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», відбувся ще один загальноліцейний захід -  «Козацький квест».  Цього разу нашим учням були запропоновані  різноманітні випробовування та фізичні активності, починаючи від цікавих завдань з історії України, до надання домедичної допомоги та мінної безпеки.

          Організаторам та учням-дублерам було прикольно спостерігати за спробами учасників команд виконати завдання, бо кожен по-різному намагався з ними справитись. Квест був дуже круто організований, а ми  дізнавались багато нового та продовжували знайомитись і гуртуватись з іншими ліцеїстами! Усі були вмотивованими та  відповідальними  під час проходження  етапів. Командний дух, прагнення до перемоги, єдиний колективний порив – важливі складові такого спілкування.


          Нам дуже сподобався квест, бо більшість із нас отримали емоційну та фізичну «підзарядку». Важливу інформацію у цей непростий час висвітлено доволі легко. А найбільше учасникам сподобались етапи "Стратегія", де випробували пам'ять і кмітливість  та  "Козацька мудрість", де ми дізнались  про приказки та прислів'я, які філігранно відточувались і передавались від покоління до покоління.

Фото звіт

          Дякуємо організаторам та нашим захисникам!

Коментарі

Фонд Выпускников