Яскраві враження від участі у Всеукраїнському турнірі

Осінні канікули були крутими, бо я отримала чудовий досвід змагань, взявши участь у Всеукраїнських математичних боях. Невизначеність, розчарування й невдачі перших днів відійшли на задній план після знайомства з учнями з ХФМЛ №27. Ми стали командою й показали чудовий результат під час усної командної олімпіади. Перше місце в ній надало нам більше впевненості.

Перший бій ми граємо проти збірної Києва. Ми програємо збірній майже "в суху", попри те, що наша команда розв'язала всього на одну задачу менше.
На наступний день ми вже більш організовані, розуміємо як розподілити задачі між собою. Граємо проти УФМЛ. Йшла запекла боротьба, проте, в решті-решт, наша команда здобула перемогу.
Вирішальний день, змагаємося з одеською командою. Задачі у нас взагалі не пішли, з горем пополам вирішили три задачі. З вірою у богів матбоїв, ми пішли грати. Через гарне опонування, злагоджену роботу та вдалі виклики, ми перемогли!!

На шостий день була особиста усна олімпіада та закриття змагань. Під час олімпіади почалася повітряна тривога, але це нам не завадило: спустилися в укриття і продовжили працювати.

Я задоволена, що провела канікули саме так, адже отримала багато різних емоцій, досвід, познайомилася з цікавими «розумниками». Під час турніру панувала мега затишна і тепла атмосфера, а команди, які вже змагалися, підтримували одна одну, що було неймовірно класно.
Дякую Рубльову Богдану Владиславовичу та його команді за те, що, попри надзвичайно складні часи, вони організовують такі важливі заходи!

 Варвара Печененко, учениця 8 класу

Коментарі

Фонд Выпускников