Шаховий турнір у Русанівському ліцеї

20 грудня в Русанівському ліцеї пройшов шаховий турнір. 

До турніру долучилося чимало людей - більше ніж 25 учнів! Це й не дивно: серед багатьох ліцеїстів є майстерні шахісти, адже для успішного бою на дошці потрібно все чітко розрахувати, з чим допомагає витончене математичне мислення.

Нам пощастило бути одними з організаторів змагання. Звісно, відповідальність надвисока: це ж постійно треба робити так, щоб усе було в нормі, а тим паче підтримувати цей порядок. Проте склад журі з цим упорався, бо пройшов турнір без проблем✨

Турнір проходив за швейцарською системою в 6 турів. Усі показали в боях на шаховій дошці свої найкращі якості тактика й стратега. А ще,  прекрасно провели час, граючи з іншими ліцеїстами й удосконалюючи своє логічне мислення.

Бої були запеклі, а конкуренція - шалена! Та переможцем шахового турніру Русанівського ліцею став… Подлипський Гліб з 11-А класу! Вітаємо!🎉

Ми плануємо частіше проводити такі зустрічі в нашій маленькій, але дружній ліцейній спільноті. Шахи розвивають мозок, а час, проведений у колі однодумців, надихає на нові досягнення та мрії.

Сіволобова Поліна, учениця 9-Б, Юрченко Тарас, учень 10-А

Коментарі

Фонд Выпускников