Небо забирає найкращих…

"Володимир Іващенко, позивний Воха, головний сержант роти 4-ї бригади Нацгвардії, загинув смертю героя сьогодні у бою за Україну.
Випускник Русанівського фізмат ліцея, випускник КПІ, випускник американського коледжу, програміст високого рівня, з вільною англійською мовою." -повідомило командування 4-ї бригади Нацгвардії

На Донецькому напрямку, 03.05.24, загинув Володимир Іващенко, наш випускник 2004 року—скромний, чуйний, усміхнений, з тонким почуттям гумору.

Володя, будучи програмістом, став на захист України ще в 2015 році, пізніше демобілізувався. Але з перших днів повномасштабного вторгнення доєднався до рідного вже підрозділу, з яким пройшов практично всі найгарячіші точки фронту. Був поранений восени 2022 року під час боїв за Бахмут, а після одужання повернувся до побратимів.

Лікуючись в Києві, двічі відвідував наш ліцей, спілкувався з учителями, учнями. Щиро, відверто і водночас просто ділився думками про ціну життя, дружбу і відповідальність, любов і нетерпимість. Володя був справжнім патріотом України.

Невимовно боляче… Честь і слава тобі, герою!!!💙💛

Вічний спокій і світла пам’ять… Щиро співчуваємо батькам, дружині, рідним😢😢😢

Колектив Русанівського ліцею

Коментарі

Фонд Выпускников