Участь у краєзнавчому квесті

14 жовтня ми взяли участь у міській грі-конкурсі "Краєзнавчий квест". Маршрут проходив по Подолу, а точніше, від Поштової площі до Контрактової. Мені здається, що це був цікавий досвід для всіх нас, бо багато чого нового дізналися.

По-перше, ми бачили чимало історичних пам'яток, наприклад, Покровську церкву, фонтан "Самсон", пам'ятник Г.Сковороді, малюкам-засновникам Києва, Києво-Могилянську академію.

По-друге, цей квест спонукав до співпраці та комунікації: ми завжди намагалися допомагати одне одному, коли відповідали на питання, навіть якщо мали різні завдання.

Осінній теплий день був захопливим, жвавим та повчальним, ми гарно розважилися і провели час разом.

Дякуємо організаторам за таку велику працю! Дякуємо нашим ЗСУ,що маємо змогу жити й радіти кожному дню!💙💛

Аржаєва Алєся, учениця 7класу

Мені дуже сподобався квест "Пізнай свій край". Було багато цікавого, нового, та найголовніше-не передати словами враження. Це захопливо, коли ви з командою довіряєте та допомагаєте одне одному. Це так згуртовує колектив, що дуже необхідно нам. Звісно, без труднощів не обійшлось, але якже без них? Цей квест навчив не плутати модерн з ампіром,знаходити маскарони, рухатися за мапою, комунікувати з людьми, місцевістю та переборювати труднощі.

Дякуємо організаторам та нашим захисникам за насолоду в теплу днину💙💛.

Васько Аріна, учениця 7класу

Коментарі

Фонд Выпускников