Простір мрії для ліцеїстів

У межах традиційного "Квітень-фесту", ліцеїсти цьогогоріч мали змогу провести  День  у найбільшому технологічному парку України, а саме Unit.City. Прогулюючись територією цього "міста в місті", не можна не захоплюватись високим рівнем екологічності й зручності, що доступні резидентам і жителям, тією кількістю відомих брендів, чиї коворкінги можна було зустріти. Але найголовніше, особливою атмосферою, що панує на кожному кроці.

- Бажаєте вступити в ліцей? Реєструйтесь

А ще, ми зустріли чарівного робота-пса. Він показав нам декілька трюків і «вбив» своєю милотою. Обступивши це «чудо», ми фотографували та захоплювались науковим прогресом.

Спортивний майданчик, якого не вистачає ліцеїстам став хорошою локацією під час перерви, де можна було розважитись, пограти в теніс і шахи, пострибати  та перекусити свої бутерброди.

Цікаві емоції викликала екскурсія до "Академії ДТЕК". Одразу була відчутна душа, вкладена в архітектуру: наближення до природи, сучасність і турбота - ось найголовніші риси. «П'ятизіркова схованка ДТЕК» вразила різноманітністю патріотичних муралів, до створення яких долучались працівники  у вільний час. Красиво, яскраво, захоплююче!

Протягом дня кожна група долучалась до створення мальовничої мапи країни “Перемога України”.  Надихаючі слова-побажання, малюнки для воїнів ЗСУ вже відправлені волонтерами на фронт. Ми вклали в них величезну вдячність нашим захисникам.

Тривога не застала нас зненацька. В укритті було комфортно й спокійно. Дякуємо за організацію й гостинність Unit.City, який  є практичним та модерним простором, який дійсно надихає. Прогулявшись територією вражає масштаб, сучасність, ландшафт. Обов'язково хочеться повернутись туди й знов зануритись в  інновації, але вже як резиденти компаній;)

Ми неймовірно круто провели разом цей день. Це було незабутньо! 

Дякуємо нашим захисникам за те, що маємо таку можливість!

Фото звіт

 Слава Україні!🇺🇦

Батрак Маруся, 9 клас та Печененко Ярина, 11 клас.

Коментарі

Фонд Выпускников