Перший досвід суддівства наших ліцеїстів.

Під час осінніх канікул п’ятеро учнів Русанівського ліцею мали чудову нагоду взяти участь у Міжнародному кінофестивалі "Молодість" у ролі почесного журі Teen screen. Кожний день у Київському культурному кластері «Краків» ставав особливим: знову відчули себе як ті діти у фільмах - безтурботні, чарівні та різні. А переглянуті нами фільми - це нові, унікальні та зворушливі історії.

На кінопоказах фестивалю ми, ліцеїсти, відчували себе не звичайними відвідувачами, а учасниками фестивалю, масштаб якого вражав. І це надихало на плідну роботу та створення нових проєктів у майбутньому!

Найцікавіше очікувало попереду: у нас брали інтервʼю, ми обговорювали та висловлювали не лише враження, а й власне ставлення до кожного переглянутого фільму фестивалю. Усі трохи нервували в незвичному для нас статусі, але то вже дрібниці, сам процес був неймовірний.

На закритті спостерігали, як інтелігенція засуджувала "реформаторку" і як смішно її захищали телеведучі. Ситуації бувають різні…

Сподобалось ставлення до дитячого журі протягом тижня. Вразило підсумкове обговорення питань конкурсу англійською мовою з командою дорослого журі.

Ми задоволені, що взяли участь у такому грандіозному заході та додали свою частинку в розвиток дитячого контенту. Як любителям кіно, нам усе дуже сподобалося: теплі миті, зворушливі теми, приємні знайомства.

Канікули запам’ятаються нам надовго!

Дякуємо воїнам ЗСУ!

Олександра Станіславська, учениця 8-А класу
Батрак Маруся, учениця 9-Б класу,
Васько Денис, ученик 10-А класу

Коментарі

Фонд Выпускников