Переможне літо ліцеїстів

Перемога на XIV всеукраїнському зльоті юних туристів-краєзнавців вартувала величезних зусиль. Ліцеїсти, що становили половину команди, разом із керівниками провели літо інтенсивно готуючись до зльоту. Команда Києва — “Кияни” виклалася на всі 200% заради перемоги, хоча для когось це був абсолютно новий досвід.

Але це лише дрібниці, у порівнянні з кількістю нових знайомств й емоцій! Ми приїхали змагатися, але це не завадило пануванню дружньої атмосфери та спілкуванню між учасниками з усієї України. Табір у селі Осій, що на Закарпатті, став для нас затишним місцем, осередком однодумців під час зльоту. Це місце — квінтесенція творчості, культури, натхнення і спорту.

Ми здобули різноманітний арсенал навичок, спробували себе в ролі науковців, акторів та випробували свої сили й знання на туристсько-краєзнавчому маршруті. Наші змагання містили кілька етапів: туристсько-краєзнавча вікторина, захист наукових робіт, візитівка, обрядова композиція та дводенний забіг. Кожен день був як нова пригода!!!

А результат - призові місця: І місце – загальнокомандне в «Конкурсній програмі» («Візитка команди», «Туристсько-краєзнавча вікторина», «Обрядова композиція») та загальнокомандне в «Туристсько-краєзнавчому маршруті» (дводенному); ІІ місце – у «Творчих майстернях» (пошуково-дослідницькі роботи з археології, екології, географії).

Ми дякуємо всім членам команди за згуртованість і неймовірну самовіддачу, щоденний творчий настрій! Але особлива подяка нашим натхненним і професійним керівникам Марії Леопольдівні та Людмилі Олександрівні. Це чудові спогади, важливі навички та наш вклад у збереження традицій України! 

        Артем Малець, Оля Михайлик, Іван Ліщенко, учні ліцею.

Закінчується реєстрація для вступу...

Коментарі

Фонд Выпускников