Наш незламний рік!!!

16 червня цього року (2023) завершило і дало початок багатьом  справам, подіям. Навчальний рік ліцею не вимірюється традиційними дев’ятьма місяцями. Учитель у пошуку унікальності, цінності, глибинності, змістовності освіти. Учень ліцею постійно в тонусі, в свідомій радості від маленьких/великих перемог, зустрічей, наповнення позитивними та оптимістичними перспективами.

          Цьогоріч учні ліцею перевершили всі наші очікування щодо перемог поза ліцею: в олімпіадному русі, творчості, інжинірінгу, волонтерстві, спорті тощо. Життя вимагає рух. Ми разом із ЗСУ рухаємося до Перемоги!

         Ідею провести велику зустріч усіх причетних до Ліцею в кінці навчального року команда змогла неперевершено реалізувати!!!

Дякуємо за сприяння, допомогу та підтримку щодо проведення благодійного концерту в залі культурного кластеру «Краків». І під час тривоги, в укритті цього закладу було затишно всім присутнім… А після оголошення відбою ми продовжили! Патріотично, унікально, яскраво, креативно...  Благодійництво - вже як невід’ємна складова та потреба ліцейного життя.

Ми всі аплодували: дорогому подарунку Рл – Прапору від наших захисників, неперевершеним виступам дітей, сюрпризам від випускників, батькам. Ледь стримували сльози... Ми взяли високу ноту та загадали  два бажання: Перемогу України та вже скору зустріч 1 вересня.

Дякуємо усім за незламність, спільну роботу та неймовірну силу волі! Тримаємо освітній стрій! Дякуємо ППО! Слава Україні!

                                                                               З повагою, педагогічний колектив

Перші фото з події

Посилання на благодійні внески для ЗСУ від РЛ.


Коментарі

Фонд Выпускников