До 205-річчя з Дня народження Тараса Шевченка

День народження Великого Кобзаря Русанівський ліцей зустрічав своїми перемогами в заходах, що пов’язані із знанням життя й творчості Тараса Шевченка.

Ми раді привітати переможців  ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка:

Ткач Єлизавету (9-Б), яка посіла  І місце у Всеукраїнському (ІV) етапі та ІІ місце у міському (ІІІ) етапі конкурсу та ввійшла до складу команди міста Києва для участі в ІV етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Вітаємо переможців цього конкурсу районного  етапу:

Корженко Ганну –ІІ (7-А)

Панченка Романа – ІІІ (8-А)

Карпову Дарину – ІІІ (8-А)

Ткач Єлизавету – І (9-Б )

 Лозінську Анну –ІІІ (9-А)

 Лазоркіну Марину – ІІ (10-А)

 Коваля Павла – ІІІ (11-Б)

Оплески наймолодшій учасниці районного етапу Міського конкурсу читців поезій Т. Шевченка Регент Євгенії (7-А), яка посіла ІІ місце, виконуючи глибоко філософський твір поета «Подражаніє  11 псалму». Женя здивувала комісію конкурсу артистизмом та глибиною розуміння дуже серйозного, зовсім не дитячого тексту. Цей твір вона вибрала сама, мотивуючи тим, що в ньому вона бачить сьогоденні проблеми.

Ліцей пишається своїми талановитими учнями. Ми раді, що гідно зустріли 205-річчя  нашого народного поета Тараса Шевченка.

 О.  Артеменко

Коментарі

Фонд Выпускников