Благодійний ярмарок в Рл

Автор відео: Варя Печененко, учениця 8 класу

Учні  Русанівського ліцею не стоять осторонь подій, що відбуваються в країні. Ми проявляємо свою громадянську позицію та долучаємось до багатьох добрих справ. Цього разу продемонструвати свою вдячність до воїнів вирішили, провівши благодійну акцію "З любов'ю до наших захисників".

Протягом усього тижня ліцеїсти дивували  своїми кулінарними та творчими здібностями. Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені тістечка, кекси, торти, трубочки та інші ласощі. На ярмарку можна було придбати страви української кухні, напої, сувеніри. Ми креативили, проводили аукціони та разом малювали листівки військовим.

Цікавими стали лоти, які виставлені на продаж учнями 9 класу. Вони заздалегідь старанно  розмалювали гільзи, вклавши в них свою любов до України та надію на мирне майбутнє. А ще родзинкою ярмарку став мерч Рл, що засвідчувало нашу єдність.

Спільними силами ми зібрали 33 712 гривень на потреби нашим захисникам. Підтримали збір на РЕБ для 143 ОСБ. І вже купили ліки, термоси, парафін та віск, оскільки безупинно відправляємо окопні свічки на фронт. Хочемо, щоб нашим військовим завжди було тепленько.

Дякуємо кожному, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил!

Разом до Перемоги!!💙💛

 Ярина Печененко, учениця 11 класу

Коментарі

Фонд Выпускников